LİNGUİNİ ALLE VONGOLE
Chef Tarkan SEMENER
Malzemeler
Yarım paketten biraz daha az Linguini (yassı spagetti) makarna,
2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı,
1 diş sarımsak,
24 kum midyesi ,
2 çorba kaşığı kabuğu soyulmuş, tavla zarı büyüklüğünde doğranmış domates,
yarım bardak beyaz şarap, tuz, yarım çay kaşığı beyaz toz biber, 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Hazırlanışı
Tarif İçin Tıklayın
TRÜF’LÜ RAVİOLİ
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
200 gram un--200 gram kepek unu--3 adet yumurta—Tuz—1/2 bardak su
İç dolgu ve süsleme için
600 gram haşlanmış patates--120 gram rendelenmiş gravyer peyniri
1 adet yumurta--Trüf yağı—Tereyağı—Adaçayı—Tuz—Karabiber--Parmesan peyniri
HAZIRLANIŞI
Tarif İçin Tıklayın
KLASİK SPAGETTİ BOLONEZ
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
350 gr. uzun Çubuk makarna---1,5 çorba kaşığı domates salçası (tercihen konsantre)
3 / 4 bardak et suyu---1 havuç, ince doğranmış---1 kereviz sapı, ince doğranmış
3 / 4 fincan ince doğranmış soğan---350 gr. dana kıyma---Deniz tuzu---Taze öğütülmüş karabiber---3 / 4 su bardağı süt
Tarif İçin Tıklayın
HİNDİ TORTELLİNİ
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
200 gram un--½ bardak su--2 adet yumurta--Tuz
İç dolgu için
150 gram pişmiş hindi eti--70 gram doğranmış taze ıspanak--30 gram rendelenmiş parmesan peyniri
Hazır beşamel sos--1 adet yumurta--Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Hindi Filetolu Tagliatelle
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
60 gram soyulmuş pırasa--4 adet hindi fileto
Çekirdekleri çıkartılmış zeytin
Rendelenmiş parmesan peyniri
Tereyağı--Toz şeker--Sızma zeytinyağı--Tuz
Tarif İçin Tıklayın
DANA ETLİ PAPPARDELLE
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
1 Havuç--1 Kereviz Sapı--3 / 4 Fincan Soğan--350 gr. dana kuşbaşı--Taze Öğütülmüş Karabiber
Yarım Bardak Sek Beyaz Şarap--3 / 4 Su Bardağı Süt--Tuz
LİNGUİNİ BONFİLE
CHEF TARKAN SEMENER
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...