Makarnalar





LİNGUİNİ ALLE VONGOLE


Chef Tarkan SEMENER

Malzemeler


Yarım paketten biraz daha az Linguini (yassı spagetti) makarna,


2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı,


1 diş sarımsak,


24 kum midyesi ,


2 çorba kaşığı kabuğu soyulmuş, tavla zarı büyüklüğünde doğranmış domates,


yarım bardak beyaz şarap, tuz, yarım çay kaşığı beyaz toz biber, 1 çay kaşığı kırmızı pul biber

Hazırlanışı

Tarif İçin Tıklayın













TRÜF’LÜ RAVİOLİ


Chef Tarkan SEMENER


MALZEMELER


200 gram un--200 gram kepek unu--3 adet yumurta—Tuz—1/2 bardak su
İç dolgu ve süsleme için
600 gram haşlanmış patates--120 gram rendelenmiş gravyer peyniri
1 adet yumurta--Trüf yağı—Tereyağı—Adaçayı—Tuz—Karabiber--Parmesan peyniri

HAZIRLANIŞI


Tarif İçin Tıklayın






KLASİK SPAGETTİ BOLONEZ


Chef Tarkan SEMENER


MALZEMELER


350 gr. uzun Çubuk makarna---1,5 çorba kaşığı domates salçası (tercihen konsantre)
3 / 4 bardak et suyu---1 havuç, ince doğranmış---1 kereviz sapı, ince doğranmış
3 / 4 fincan ince doğranmış soğan---350 gr. dana kıyma---Deniz tuzu---Taze öğütülmüş karabiber---3 / 4 su bardağı süt


Tarif İçin Tıklayın








HİNDİ TORTELLİNİ

Chef Tarkan SEMENER

MALZEMELER


Tortelloni hamuru için
200 gram un--½ bardak su--2 adet yumurta--Tuz
İç dolgu için
150 gram pişmiş hindi eti--70 gram doğranmış taze ıspanak--30 gram rendelenmiş parmesan peyniri
Hazır beşamel sos--1 adet yumurta--Tuz, Karabiber

HAZIRLANIŞI




Hindi Filetolu Tagliatelle

Chef Tarkan SEMENER

MALZEMELER


350 gram tagliatelle makarna--70 gram soyulmuş kabak
60 gram soyulmuş pırasa--4 adet hindi fileto
Çekirdekleri çıkartılmış zeytin
Rendelenmiş parmesan peyniri
Tereyağı--Toz şeker--Sızma zeytinyağı--Tuz

Tarif İçin Tıklayın






DANA ETLİ PAPPARDELLE


Chef Tarkan SEMENER

MALZEMELER


450 Gram Pappardelle Makarna--1,5 Çorba Kaşığı Domates Salçası--3 / 4 Bardak Et Suyu
1 Havuç--1 Kereviz Sapı--3 / 4 Fincan Soğan--350 gr. dana kuşbaşı--Taze Öğütülmüş Karabiber
Yarım Bardak Sek Beyaz Şarap--3 / 4 Su Bardağı Süt--Tuz



LİNGUİNİ BONFİLE


CHEF TARKAN SEMENER

Malzemeler


80 gr. Bonfile--3 adet kestane mantarı--1 çay bardağı sos--1/4 adet soğan--1 diş sarımsak--1 yemek kaşığı krema--110 gr. Makarna--1 yemek kaşığı zeytinyağı--1/6 bağ taze nane--6 tane zeytin-- 4 adet domates


Yorumlar