HARDAL SOSLU PATLICAN
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
BOSTAN PATLICAN – HARDAL – YOĞURT – MAYONEZ – SARMISAK - DENİZ TUZU – SEMİZOTU – LİMON – KARABİBER –
SIZMA – ZEYTİNYAĞI
HAZIRLANIŞI
YÜKSEK ATEŞTE KÖZLEDİĞİMİZ BOSTAN PATLICANLARIMIZI
KABUKLARINI İÇLERİNİ TÜM KALACAK ŞEKİLDE DAĞITMADAN SOYALIM.
MAYONEZ YOĞURT HARDAL SARIMSAK TUZ KARABİBER LE
HAZIRLADIĞIMIZ SOSLA ÜZERİNİ TAMAMEN KAPLAYACAK ŞEKİLDE SOSLAYALIM.
ZEYTİNYAĞI SARIMSAK LİMON TUZ VE KARABİBERLE HAZIRLADIĞIMIZ
SOSLA BEYBİ SEMİZ OTU YAPRAKLARIMIZI SOSLAYALIM
VE ÜZERİNE KARAMELİZE EDİLMİŞ (TOZ ŞEKER VE PEMBE ŞARAPLA ) CEVİZ
PARÇACIKLARIYLA SERVİS EDELİM.AFİYET OLSUN.:)
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...