HARDAL SOSLU PATLICAN

HARDAL SOSLU PATLICAN

Chef Tarkan SEMENER

MALZEMELER

BOSTAN PATLICAN – HARDAL – YOĞURT – MAYONEZ – SARMISAK  - DENİZ TUZU – SEMİZOTU – LİMON – KARABİBER – SIZMA – ZEYTİNYAĞI

HAZIRLANIŞI

YÜKSEK ATEŞTE KÖZLEDİĞİMİZ BOSTAN PATLICANLARIMIZI KABUKLARINI İÇLERİNİ TÜM KALACAK ŞEKİLDE DAĞITMADAN SOYALIM.
MAYONEZ YOĞURT HARDAL SARIMSAK TUZ KARABİBER LE HAZIRLADIĞIMIZ SOSLA ÜZERİNİ TAMAMEN KAPLAYACAK ŞEKİLDE SOSLAYALIM.

ZEYTİNYAĞI SARIMSAK LİMON TUZ VE KARABİBERLE HAZIRLADIĞIMIZ SOSLA BEYBİ SEMİZ OTU YAPRAKLARIMIZI SOSLAYALIM  VE ÜZERİNE KARAMELİZE EDİLMİŞ (TOZ ŞEKER VE PEMBE ŞARAPLA ) CEVİZ PARÇACIKLARIYLA SERVİS EDELİM.AFİYET OLSUN.:)

Yorumlar