Ara Sıcaklar












PAÇANGA


Chef Tarkan SEMENER

MALZEMELER

BÖREK İÇİN

YUFKA-PASTIRMA-RENDE KAŞAR-SİVRİ BİBER-DOMATES-

SALATASI İÇİN


LOLOROSSO-POLOROSSO-ENDİVYEN-MİNİ YEDİKULE (AKDENİZ YEŞİLLİKLERİNİ ELLE KIRALIM)

BÖREK SOSU İÇİN


DOMATES-SARIMSAK-FESLEGEN-DENİZ TUZU-ÇEKME KARABİBER (PİŞİRİP YOGUNLAŞTIRALIM)

SALATA SOSU İÇİN


LİMON -SARMISAK –DENİZ TUZU-SIZMA ZEYTİNYAĞI-ÇEKME KARABİBER

DEVAMI




SANDALDA KARiDES


Chef Tarkan SEMENER


MALZEMELER



250 Gr TART HAMURU---250 Gr BÜRÜKSEL LAHANASI8 ADET KARİDES---3 YUMURTA---TEREYAĞISIZMA ZEYTİNYAĞ---DENİZ TUZU---TANE KARABİBER

DEVAMI






SICAK PATLICAN SALATASI


Chef Tarkan SEMENER


MALZEMELER



BOSTAN PATLICAN-SIZMA ZEYTİMYAĞI--SARIMSAK--- SİRKE-DENİZ 


TUZU-KARABİBER---KIRMIZI-SARI-YEŞİL BİBER--MAYDANOZ-DOMATES


DEVAMI





FIRINDA ENGiNAR


Chef Tarkan SEMENER


MALZEMELER



6 adet tost ekmeği --4 adet enginar ---Parmesan peyniri---Hafif sert keçi peyniri--Doğranmış taze baharatlar (kekik, maydanoz, -mercanköşk)---Beyaz sek şarap ---Sebze suyu---Sızma zeytinyağı --Tuz --Tane karabiber

DEVAMI




FARKLI BRUSCHETTA’LAR


Chef Tarkan SEMENER

MALZEMELER


18 dilim tam buğday ekmeği -Tuz- Sarımsak - Karabiber - Sızma zeytinyağı

İlk 6 adet bruschetta harcı için

6 yuvarlak dilim ızgara patlıcan- 6 yuvarlak ve ince dilim domates- 6 dilim sudan geçirilmiş ançüez- 6 dilim suda mozzarella peyniri- Fesleğen

DEVAMI













Yorumlar