GİRİT EZME
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
300 gram taze kaşar loru -- Yarım çay bardağı zeytinyağı --100 gram beyaz peynir -100 gram ezine peyniri-50 gram ceviz—50 gram dolmalık fıstık-50 gram çam fıstıgı--Sarı ,kırmızı,yeşil biber--1 demet fesleğen -- 1 çay taze kaşığı kekik
HAZIRLANIŞI
Peynirleri bir kapta karıştırarak ezin. İçine yıkanmış,
ince doğranmış fesleğeni ve biberleri ilave edin, dolmalık fıstığı çam
fıstıgını ve cevizi çok ince kıyıp karışıma ekleyin. Kekik, zeytinyağı ve
gerekirse bir miktar tuz ilave edip servis yapın.
AFİYET OLSUN. :)
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...