SAGANAKİ
( Me Feta )
Chef Tarkan Semener
MALZEMELER
8 Çeri ,1 orta boy domates , 1 Dolmalık biber, 2 Dilim peynir ( Feta )
Sızma Zeytinyagı , Deniz tuzu , Karabiber , Kekik
4-5 Dilim Kızarmış Ekmek
HAZIRLANIŞI
Güvecimize sırasıyla 1 dogranmış kabuksuz domates , Yarım dolmalık biber , sızma zeytinyagı ( Çok az ) ,
tuz , karabiber , kekik
2 Dilim feta peyniri , üzerine Yarım kalan dolmalık biberimizi ( Halka olarak ) onun üzerine 2 ye böldügümüz çeri domatesleri koyalım..
NOT; Feta (Yunanca: φέτα, féta; dilim), genel olarak Doğu Akdeniz bölgesinde yapılan beyaz salamura peynir. Yapımında koyun ve keçi sütü kullanılmaktadır. Yunan salatası ve kahvaltılarda sıkça tüketilmektedir.
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...