PAÇANGA



PAÇANGA

Chef Tarkan SEMENER

 MALZEMELER

 

 BÖREK İÇİN

 YUFKA-PASTIRMA-RENDE KAŞAR-SİVRİ BİBER-DOMATES-

SALATASI İÇİN

 LOLOROSSO-POLOROSSO-ENDİVYEN-MİNİ YEDİKULE (AKDENİZ YEŞİLLİKLERİNİ ELLE KIRALIM)

 

BÖREK SOSU İÇİN

 

DOMATES-SARIMSAK-FESLEGEN-DENİZ TUZU-ÇEKME KARABİBER (PİŞİRİP YOGUNLAŞTIRALIM)

 

SALATA SOSU İÇİN

 

LİMON -SARMISAK –DENİZ TUZU-SIZMA ZEYTİNYAĞI-ÇEKME KARABİBER

 NOT: BU TARİFTE BÖREKLERİ KÖMÜR IZGARADA TEREYAĞLAYIP IZGARA EDEBİLİRSİNİZ (TUZLU KEÇİ TEREYAĞI TAVSİYE EDERİM. AFİYET OLSUN


Yorumlar