PAÇANGA
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
BÖREK İÇİN
YUFKA-PASTIRMA-RENDE KAŞAR-SİVRİ BİBER-DOMATES-
SALATASI İÇİN
LOLOROSSO-POLOROSSO-ENDİVYEN-MİNİ YEDİKULE (AKDENİZ YEŞİLLİKLERİNİ ELLE KIRALIM)
BÖREK SOSU İÇİN
DOMATES-SARIMSAK-FESLEGEN-DENİZ TUZU-ÇEKME KARABİBER (PİŞİRİP YOGUNLAŞTIRALIM)
SALATA SOSU İÇİN
LİMON -SARMISAK –DENİZ TUZU-SIZMA ZEYTİNYAĞI-ÇEKME KARABİBER
NOT: BU TARİFTE BÖREKLERİ KÖMÜR IZGARADA TEREYAĞLAYIP IZGARA EDEBİLİRSİNİZ (TUZLU KEÇİ TEREYAĞI TAVSİYE EDERİM. AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...