PANCAR TURŞUSU

PANCAR TURŞUSU

Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER

PANCAR – SARIMSAK –TOZ ŞEKER – TUZ – ÜZÜM SİRKESİ 

HAZIRLANIŞI

 KARA VE TÜYLÜ KISIMLARI ALINMIŞ KABUKLU PANCARLAR DURU SUDA HAŞLANIR
SOĞUDUKTAN SONRA KABUKLARI ALINIR VE YARIM ELMA DİLİM ŞEKLİNDE DOĞRANIR.
HAŞLAMA SUYUMUZUN İÇİNE SARIMSAK TUZ TOZ ŞEKER VE SİRKE İLAVE EDİLİR.( YOĞUN OLARAK TATLARI HİSSEDİLECEK ŞEKİLDE ) CAM KAVANOZA ALINIR DOLAPTA MUHAFAZA EDİLİR. 1 AY BOYUNCA DİLEDİGİNİZ ZAMAN ÇIKARTILIP SOĞUK SERVİS YAPILIR.
NOT: BEN SERVİS ,EDERKEN ÜZERİNE - TOZ ŞEKERLE VE PEMBE ŞARAPLA KARAMELİZE ETTİĞİM CEVİZ İÇLERİ VE SARIMSAK LİMON SOS İLE HAZIRLADIĞIM BEYBİ SEMİZ OTU YAPRAKLARIYLA SUNUYORUM. AFİYET OLSUN.:)


Girit Ezme





Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...