PANCAR TURŞUSU
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
PANCAR – SARIMSAK –TOZ ŞEKER – TUZ – ÜZÜM SİRKESİ
HAZIRLANIŞI
KARA VE TÜYLÜ
KISIMLARI ALINMIŞ KABUKLU PANCARLAR DURU SUDA HAŞLANIR
SOĞUDUKTAN SONRA KABUKLARI ALINIR VE YARIM ELMA DİLİM
ŞEKLİNDE DOĞRANIR.
HAŞLAMA SUYUMUZUN İÇİNE SARIMSAK TUZ TOZ ŞEKER VE SİRKE
İLAVE EDİLİR.( YOĞUN OLARAK TATLARI HİSSEDİLECEK ŞEKİLDE ) CAM KAVANOZA ALINIR
DOLAPTA MUHAFAZA EDİLİR. 1 AY BOYUNCA DİLEDİGİNİZ ZAMAN ÇIKARTILIP SOĞUK SERVİS
YAPILIR.
NOT: BEN SERVİS ,EDERKEN ÜZERİNE - TOZ ŞEKERLE VE PEMBE
ŞARAPLA KARAMELİZE ETTİĞİM CEVİZ İÇLERİ VE SARIMSAK LİMON SOS İLE HAZIRLADIĞIM
BEYBİ SEMİZ OTU YAPRAKLARIYLA SUNUYORUM. AFİYET OLSUN.:)
Süper ��
YanıtlaSil