MANTAR SALATASI
Chef Tarkan SEMENER
Malzemeler
10-12 adet kültür mantarı
1 adet etli kırmızıbiber
1 adet yeşilbiber
2 adet salatalık turşusu
1 tutam maydanoz
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 sap taze soğan (isteğe göre)
Hazırlanışı:
1- Mantarları yıkayıp küçük bir tencereye alın. Üzerine su
ekleyip 10-15 dakika kadar haşlayın.
2- Haşladığınız mantarları süzüp ince ince dilimleyin.
3- Yeşil ve kırmızıbiberi hafifçe közleyin, isteğe göre
kabuklarını soyarak ya da soymadan dilimleyin.
4- Salatalık turşusu ve maydanozları ince ince kıyın.
5- Tüm salata malzemesini bir kap içinde karıştırıp servis
yapın.AFİYET OLSUN.:)
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...