KALAMAR TAVA
Fıstıklı Tarator ile
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER:
KALAMAR 1 Kg - SODA 1 ŞİŞE - BİRA 1/2 ŞİŞE -TOZ ŞEKER 1 TATLI KAŞIĞI - D. TUZU 1 TATLI KAŞIĞI - LİMON1/2 - BEYAZ UN
TARATOR SOS İÇİN
HAZIRLANIŞI:
TUZ VE TOZ ŞEKERLE EN AZ 30 DAKİKA ELLE OVDUĞUMUZ KALAMARLARIMIZIN ÜZERİNE SODA,BİRA VE LİMONUMUZU EKLEYELİM 2 SAAT BEKLETTİKTEN SONRA UNLAYARAK KIZGIN YAĞDA KIZARTALIM.AFİYET OLSUN. :)
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...