KALAMAR IZGARA
CHEF TARKAN SEMENER
MALZEMELER
TOZ ŞEKER--- DENİZ TUZU--- KALAMAR---BEYAZ ŞARAP---BEYAZ
BİBER---SARMISAK---BİBERİYE---SIZMA ZEYTİNYAĞI
HAZIRLANIŞI
TEMİZLENMİŞ KALAMARLARIMIZI TOZ ŞEKER VE TUZLA 20 DAKİKA
OVALIM DÜDÜKLÜ TENCEREDE BEYAZ TANE BİBER DENİZ TUZU BEYAZ ŞARAPLA 20 DAKİKA
PİŞİRELİM.
IZGARAYA ATMADAN ÖNCE SARIMSAK,DENİZ TUZU,KALIN ÇEKİLMİŞ
BEYAZ BİBER, BİBERİYE VE ZEYTİN YAĞINDA 20 DAKİKA BEKLETELİM
IZGARADA SON KEZ PİŞİRELİM YANINDA SEVDİĞİMİZ SEBZELELE
SERVİS EDELİM. AFİYET OLSUN.:)
ass="MsoNormal" style="text-align: center;">
NOT: BEN ,DOMATESLİ VE FESLEĞENLİ SOSLA SERVİS ETMEYİ
ÖNERİRİM.
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...