KALAMAR IZGARA


KALAMAR IZGARA 

CHEF TARKAN SEMENER

MALZEMELER

TOZ ŞEKER--- DENİZ TUZU--- KALAMAR---BEYAZ ŞARAP---BEYAZ BİBER---SARMISAK---BİBERİYE---SIZMA ZEYTİNYAĞI

HAZIRLANIŞI

TEMİZLENMİŞ KALAMARLARIMIZI TOZ ŞEKER VE TUZLA 20 DAKİKA OVALIM DÜDÜKLÜ TENCEREDE BEYAZ TANE BİBER DENİZ TUZU BEYAZ ŞARAPLA 20 DAKİKA PİŞİRELİM.
IZGARAYA ATMADAN ÖNCE SARIMSAK,DENİZ TUZU,KALIN ÇEKİLMİŞ BEYAZ BİBER, BİBERİYE VE ZEYTİN YAĞINDA 20 DAKİKA BEKLETELİM
IZGARADA SON KEZ PİŞİRELİM YANINDA SEVDİĞİMİZ SEBZELELE SERVİS EDELİM. AFİYET OLSUN.:)
NOT: BEN ,DOMATESLİ VE FESLEĞENLİ SOSLA SERVİS ETMEYİ ÖNERİRİM.



Yorumlar