KABAK MÜCVER
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMEER
KOYU YEŞİL KABAK 5 ADET-T.SOĞAN 1 DEMET-DERE OTU 1 DEMET
–T.NANE 1 DEMET-YUMURTA 1 ADET
YETERİNCE UN SIZMA ZEYTİNYAĞI- KARABİBER 1 ÇAY KAŞIĞI- TUZ
HAZIRLANIŞI
RENDELENMİŞ KABUKLU KABAKLARIMIZIN İÇİNE NANE SOĞAN VE DERE OTUMUZU DOGRADIKTAN
SONRA TUZ VE KARABİBERİMİZİ EKLEYELİM YUMURTAMIZI KIRIP YARIM SAAT BEKLETELİM. BAL
KIVAMINDAN BİRAZ KOYU OLANA DEK UNUMUZU İLAVE EDELİM. SIZMA
ZEYTİNYAĞINDA YEMEK KAŞIĞI YARDIMIYLA YUMURTA BÜYÜKLÜGÜNDE TAVADA YASSI
DAİRELER ŞEKLİNDE ÜZERİNE BASTIRARAK PİŞİRELİM.. İNCE OLMASI VE FAZLA
KIZARMAMASI GEREKLİDİR İÇİ HAFİF SULU KALMALIDIR.. YANINDA SARMISAKLI YOGURTLA SICAK OLARAK SERVİS YAPALIM.
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...