DENİZ TARAĞI
CHEF TARKAN SEMENER
MALZEMELER
DENİZ TARAĞI---TEREYAĞ---SARIMSAK---LİMON KABUĞU---KAPARİ
MEYVASI---T.İÇ BAKLA---UN---PARMESAN---DERE OTU-KIRMIZI HAVYAR---KANYAK
HAZIRLANIŞI
TARKLARIMIZI 10 DAKİKA KAYNAR SUDA HAŞLADIKTAN
SONRA TEREYAĞINDA 2 DİŞ SARIMSAK LİMON KABUĞU RENDESİ ,KAPARİ MEYVASI VE
KANYAKLA SOTE EDELİM.
ALTINA YADA YANINA KOYDUĞUMUZ DİPSOS VE ÜZERİNE
KOYDUĞUMUZ HAVYARLA SERVİS EDELİM.AFİYET OLSUN.:)
İÇBAKLALI DİP SOS: ÇOK İYİ
HAŞLANMIŞ TAZE İÇ BAKLALARIMIZI TEREYAĞINDA KAVURDUĞUMUZ UNUMUZUN ÜZERİNE
EKLEDİKTEN SONRA PARMESAN PEYNİRİMİZ LE BAĞLAYIP,ÜZERİNE DERE OTU EKLEYELİM.
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...