DENİZ TARAĞI


DENİZ TARAĞI 

CHEF TARKAN SEMENER

MALZEMELER

DENİZ TARAĞI---TEREYAĞ---SARIMSAK---LİMON KABUĞU---KAPARİ MEYVASI---T.İÇ BAKLA---UN---PARMESAN---DERE OTU-KIRMIZI HAVYAR---KANYAK

HAZIRLANIŞI

TARKLARIMIZI 10 DAKİKA KAYNAR SUDA HAŞLADIKTAN SONRA  TEREYAĞINDA 2 DİŞ SARIMSAK LİMON KABUĞU RENDESİ ,KAPARİ MEYVASI VE KANYAKLA SOTE EDELİM.

ALTINA YADA YANINA KOYDUĞUMUZ DİPSOS VE ÜZERİNE KOYDUĞUMUZ HAVYARLA SERVİS EDELİM.AFİYET OLSUN.:)

İÇBAKLALI DİP SOS:    ÇOK İYİ HAŞLANMIŞ TAZE İÇ BAKLALARIMIZI TEREYAĞINDA KAVURDUĞUMUZ UNUMUZUN ÜZERİNE EKLEDİKTEN SONRA PARMESAN PEYNİRİMİZ LE BAĞLAYIP,ÜZERİNE DERE OTU EKLEYELİM.

Yorumlar