ARNAVUT CİĞER

ARNAVUT CİĞER

 Chef Tarkan SEMENER

MALZEMELER

CİĞER—UN—ZEYTİNYAĞI—K.SOĞAN—MAYDANOZ—LİMON SUYU—TUZ –KARABİBER—PUL BİBER—KİMYON

HAZIRLANIŞI

ZAR VE DAMARLARINI  AYIKLADIĞIMIZ  CİĞERİ KÜP  ŞEKLİNDE DOĞRADIKTAN SONRA
KARABİBER PUL BİBER TUZ VE KİMYONKA KARIŞTIRDIĞIMIZ  UNLA - UNLADIKTAN SONRA KEVĞİRLE ,ELEYİP YAĞDA KARARTMADAN KIZARTALIM
CİĞERLERİ TEKRAR BAHARATLANDIRALIM .

 SUMAKLI  SOĞAN  SALATASIYLA  ILIK SERVİS YAPALIM .AFİYET OLSUN.:

Yorumlar