ARNAVUT CİĞER
Chef Tarkan SEMENER
MALZEMELER
CİĞER—UN—ZEYTİNYAĞI—K.SOĞAN—MAYDANOZ—LİMON SUYU—TUZ
–KARABİBER—PUL BİBER—KİMYON
HAZIRLANIŞI
ZAR VE DAMARLARINI
AYIKLADIĞIMIZ CİĞERİ KÜP ŞEKLİNDE DOĞRADIKTAN SONRA
KARABİBER PUL BİBER TUZ VE KİMYONKA KARIŞTIRDIĞIMIZ UNLA - UNLADIKTAN SONRA KEVĞİRLE ,ELEYİP
YAĞDA KARARTMADAN KIZARTALIM
CİĞERLERİ TEKRAR BAHARATLANDIRALIM .
SUMAKLI
SOĞAN SALATASIYLA ILIK SERVİS YAPALIM .AFİYET OLSUN.:
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...